LiA

Fotade en del av Ljus i Alingsås igår kväll med Daniel, men tyckte inte att jag fick några riktiga favoriter. När jag kommit hem experimenterade jag dock lite på gatan. Ibland älskar jag mitt objektiv lite extra! Tycker att denna bild ser lite klen ut när den är så liten men här kan man se den i lite större format.
Har du någon annan,
du illa tror,
men dock gott av honom vill ha,
du fagert tale,
men falskt tänke
och löne lömskhet med lögn.
Sjävklart finns även denna bild i större format. HÄR!

Hej träning

Oj, oj, hej!
Något väldigt ovanligt har hänt mig idag! Jag har tränat! Eftersom Sportlife den här veckan fyller 2 år på det nya stället i Alingsås så är det gratisvecka! Vilket betyder att man bara måste dit och ta chansen, jo, alla vi som inte pallar att betala att ha årskort där då... Jag var där med Julia Burgén och Karin och kände att hela grejen var riktigt lyckad faktiskt!
Jag ska gå dit minst en gång till den här veckan. Jag ska bestämma mig för om det är kul med gym. Jag tror nästan det. Eller, jag känner inte för att vara ute och springa nu i vinter, man får så svårt att andas då. Och så måste jag träna min rygg och min mage. Jag ska nog satsa lite. Det hade ju varit roligt att ha kort på Sportlife, men jag kommer aldrig att betala det priset. No way! 3 månadslöner om året! Nja... Då kan jag ha roligare. Det är ju inte heller så hippt att träna i trimhallen, men det kanske får bli det.
Jaja, jag ville bara få lite saker ur mig! :) Jag ska bli bättre på detta. Hmm, hur många gånger har jag inte tänkt det förut...?
Ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha! Haj

Dr Kosmos

Idag (lördag då) har det varit en helsjuk dag!
Jag och Julia åkte till Göteborg för att shoppa. Det var ju lön igår... ;)
När vi kom dit så lämnade vi tillbaka ett par byxor som Julia inte ville ha. Efter det gick vi till den nya Vero Moda-butiken som ligger mitt emot McDonalds vid utgången mot Brunnsparken i Nordstan. Där hittade vi dagens fynd kan man väl säga. Jag hittade två skjortor.
När vi väl var färdiga inne på Vero Moda gick vi ut i Brunnsparken och tog första bästa spårvagn mot Korsvägen och Universeum. Vi hade fått för oss att det var SM i minne där idag så vi hoppades på gratis inträde. Vilket det såklart inte var. Jag vet inte heller om det var SM i minne där idag heller... Utanför entrén till Universeum fanns en fotoutställning som vi inspekterade. Plötsligt så ser vi en person. Det måste ha varit han som var Dr Kosmos på TV när vi var små. Så himla likt. Julia tyckte sig höra att hans röst var precis instämmande med vad hon mindes av bolibompa. Vi vågade dock aldrig gå fram och fråga om det var han. Vi följde efter honom och hans vän till Liseberg på ett lagom avstånd men det var ju inte gratis inträde på Liseberg heller så vi gav upp vårt spioneri...
Vi begav oss istället till Svenska Mässan och kom på att det är Bokmässan i helgen! Oj, så trevligt tänkte vi och gick in för att återigen kolla ifall man kunde gå in gratis, vi är ju under 15... Hallåå!? Men inte heller där kunde vi komma in på ett bra sätt. Vi fick helt enkelt gå med snopna miner därifrån. MEN! Nu händer det som aldrig händer! Vi råkar stöta ihop med Julias kusin och hennes kompis som såklart har 10 fribiljetter till bokmässan ifall vi var intresserade. Självklart ville vi gå in och komma författare, så vi fick varsin biljett! Tack Johannas kompis med det röda läppstiftet!
Innan vi gick tillbaka till Svenska Mässan tog vi oss till MAX och åt. Jag vet, men jag hade aldrig ätit där förut och det är ju ett ganska ekonomiskt sätt att få mat i magen på.
När vi efter någon timma kom tillbaka gick vi in och trängdes med alla miljoner människor. Vi såg Mark Levengood och Jonas Gardell, dock inte tillsammans, och en massa andra författare. Jag köpte t ex tre böcker av Martina Haag (fast inte hennes böcker). Hela tiden inne på mässan gick jag och letade efter en bok som jag bara hittade på ljudbok - Emma, Mias dotter. Tråkigt att jag inte hittade den i pocket tyckte jag och gick därifrån lite less med tanke på att jag hade fått jätteont i fötterna utan att få med mig den bok jag har längtat efter att köpa sedan i julas.
När vi kom tillbaka till centralen gick vi en sista gång in på Pocket Shop, och där står ju boken! En himmel öppnades och sköljde igenom mig av lycka. Kanske inte, men glad blev jag eftersom min dag nu blev fullbordad!
Julia, Bokmässan, Dr Kosmos och Vero Moda! Tack för mig.
Och en bild från Ljus i Alingsås-invigningen igår kväll! :)

hej

gästblogg!

Jobbiga tisdagar... -.-

Idag är en seg dag. Det blev lite för sent igår kväll. Men ändå var jag och Elin såklart bäst på programmeringen, som vanligt... Jag har dock inte kommit igång med plugget än. Fysikprovet på tisdag går mig på nerverna och jag orkar verkligen inte ta upp böckerna samtidigt som mitt samvete går längre och längre ner i bottnen för att jag inte gör något.
Angående iPoden så är det verkligen inget fel med min gamla och att jag inte ska säga tack och hej till den, verkligen inte. Jag har bara fått lite smaskiga erbjudanden, och jag blir ju lätt en prylbög ;) Jag brås väl på pappa.
Igår var en bra dag! Den spenderades med Julia och Daniel! Finfint!
Ofta önskar jag att jag helt plötsligt skulle bli jättesmart eller plötsligt på tre sekunder bli jätteduktig på piano för en stund, en lektion eller kanske för evigt. Jag önskar att jag blev helt onaturligt begåvad inom något speciellt område. Det hade ju ändå varit drömmen! T ex att spontant anmäla sig till SM i Matte för gymnasieelever och ta hem förstapriset. Det kommer ju dock aldrig att hända men ändå. Det är så ofta jag bara önskar att något så otippat skulle hända! Visst vore det helt magiskt bra!?
Jag saknar bilder att lägga ut.

IpodoqI

Vilket är mest värt
1) En iPod touch med 8 gb
2) En iPod Classic med 80 gb?
Jag funderar på touchen eftersom jag aldrig kommer att kunna fylla den andra ändå. Ja, det är nog dagens dilemma.
Igår var det jobb och kalas för bror som fyller 21 på torsdag. Vilket betyder: inget plugg.
Idag har jag jobbat och slappat, för jag orkar inte göra något! Inget alls orkar jag med! Men nu ska jag nog ta mig i kragen och få någonting gjort i alla fall. Jag måste göra svenskan och historian, det andra är lite fullt lika viktigt med. Eller jo, fysik! Vi har ju prov på fredag, det är lite skrämmande faktiskt. Mitt första prov för terminen är iofs på onsdag men det är i datorkunskap så jag räknar inte det riktigt.
Dock måste jag få klart för mig vad som ska hända med hängande indrag mm. En annan dag... :)

Tonsdag

Jag har hela den här veckan gått runt och tänkt att det är onsdag eller torsdag. Idag känns det mer som om det är tisdag. Lite skumt är det faktiskt!

Igår kväll sov Elin här! Jätteroligt! Kanske lite för roligt med tanke på att vi inte gick och la oss förr än vid 2... Jag somnade typ på matten idag. Det var ganska roligt och lite pinsamt. Min lärare frågade ifall jag tyckte att det var jobbigt och föreslog att jag skulle blöta mitt ansikte med vatten men jag var inte jättepepp på det. Det fick bli mellanlmål istället! Mycket bättre!
Cellolektion idag. Funka bra, funka bra. Jag ska verkligen sätta igång att öva mycket nu!
Det är lite tråkigt med bild/bloggtorka, men eftersom jag aldrig har tid att fota nu för tiden och inte har några bilder på datorn, alla ligger ju på den externa hårddisken, så har jag ingenting att lägga ut direkt.
Förlåt Julia, men den här bilden tyckte jag inte var så farlig + att jag måste lägga ut länken till All at once.

JAAAAAA

Kvällens låt är självklart Gabriellas sång. Kanske otippat? Eller bara... nä, jag vet inte. Den har fastnat kan man väl säga.

Det är bra med helg. Äntligen kom den! Dock tänkte jag att större delen av min helg ska bestå av plugg och cello. En ganska bra kombination hoppas jag. Det är matte, matte och svenska som står på tapeten tror jag. Och kanske historia ifall jag känner mig lite extra produktiv. Ett litet minus med hela världen är att tråden i min tandställning håller på att åka ur sitt fäste, jag hoppas att det inte blir alltför jobbigt innan nästa besök. Jag antar att ingen fattar, kanske Amandah. Heho. Idag på pressbyrån så var det stängt! Jag hade ju tänkt att fylla på mobilen! Men icke.

En bild. Imorgon. :)

Spanska?

Något jätteskumt har inträffat. Eller, det inträffade för ganska längesedan. Den dagen jag bytte till Matte Data för att vara precis. Jag blev på något vänster eller höger inskriven att ha spanska. Sedan dess har jag fått närvaro på alla spansklektioner trots att jag inte har varken har språk eller kan ett ord spanska. Visst var det franska jag läste förut? Tänk om jag hela livet har gått och inbillat mig fel! Nej. I alla fall så var jag ju sjuk idag och pappa ringde och sjukanmälde mig. Detta syns ju som vi alla vet på Rexnet och när jag nu ikväll gick in och kollade så ser jag till min förskräckelse att läraren har varit inne och anmält mig som sjuk. Jag ska nog gå till Berit och avskriva mig drån spanska steg 4 imorgon...

Och så en bussbild från gårdagen

Varnhem och Skara böxerMin kinderägg-leksak! :D Den kan göra 360°'s


JA!

Äntligen är det installerat och klart! Jätteskönt! Nu är det  bara en hel rad med program som ska installeras. Jag har heller inga bilder på datorn än. Kanske inte ska ha det... Lägga allt direkt på den externa hårddisken. Nja, några bilder måste jag ju bara ha på datorn. För det är ju inte så himla kul att sitta med en fallskärmshoppare som bakgrund...

Imorgon ska vi, hela klassen, till Skara med omnejd och titta på kyrkor. Jag har bestämt mig för att det ska bli roligt. Jag hoppas på att det blir lite åt det håller i alla fall. Varnhem, here I come!

Nu ska jag ta och bocka av någon punkt från listan jag fått från bror.

Photoshop kanske... Eller Lightroom. Lightroom får det nog bli. Typ min högra hand. (Julia är väl min vänstra va?)

God natt

Nystart på g

Nu ska här ominstalleras!

RSS 2.0