Uppis

En snabb uppdatering innan jag ska iväg till jobbet.

Jag har det himla fint, de kallar mig Lotten här, jag bor i ett hus med 5 andra, ikväll ska vi som inte jobbar åka upp till Hovärken på nyårsfest, ikväll ska det bli kallllllllt (-12 sisådär) och jag ska ha nylonstrumpor, på mitt jobb finns Sveriges godaste gulaschsoppa. 

Nu ska jag bli upphämtad. Tjo

Make it real

Här ska jag nog klara av att leva ett tag! :)


Mer jul

Och så var julafton över för det här året också. Jag har haft en himla fin dag och kväll trots kaos i mitt huvud. Det känns inte helt lätt att flytta till ett ställe där man inte känner en själ. Men jag har ju mina egna sängkläder i alla fall. Hoppas att det går bra med det.

Dagen började med julfrukost, följt av skidåkning. Tyvärr är inte jättemånga backar öppna än, men det som är öppet är ändå rätt bra. Jag och pappa åkte och köpte ett par skidor till mig och jag fick blåa stavar. Så fint, så himla fint! Lite senare bar det av till familjen Jorlöv för traditionellt svenskt julfirande. God mat och fina julklappar. Bättre kan det inte bli, eller? Om man bortser från mitt huvud som ropar frågetecken till höger och vänster. Det blir nog ordning på det också!

Nu ska jag somna för att orka med ytterligare en dag i backen imorgon. Puss alla fina <3

So long losers!

Nu är jag på väg mot snön. God jul <3


All this way

Naima och Britta, ni är så himla fina!! ♥

Beautiful life

Ingen är felfri. Vissa har bara större förmåga att dölja dem. 

Det är nästan så att man blir lite rädd när man inser att jag faktiskt åker om 1,5 vecka. Äntligen!!! Men fy, vad det skrämmer mig. Att inte få dagliga kramen av mamma, gör lite ont när jag tänker på det.

Jag har endast 3 pass kvar att jobba på mitt kära McDonalds. Åh, så härligt. Åh, så hemskt.


Ikväll somnar jag med en fin känsla inombords

RSS 2.0