Planer på g

Jag trotsar sjukan och åker till brodern i Norrköping imorgon lite sådär halvspontant. Man kan inte ligga hemma sjuk ett helt lov även om det kanske hade varit något att rekommendera. Nej jag ska bli frisk på annat sätt!

sjuk och eländig

Jo det är väl ungefär så det ligger till. Huvudvärk, allmänt trött, förmodligen feber och en näsa som borde få stryk... Godnatt

tråkig kväll


Feeling good

OCH SKROTET ÄR VÄCK!!!


Dum av dig

Riktigt längesedan jag la upp en aktuell bild nu! Längesedan jag uppdaterade den här bloggen över huvud taget faktiskt.

Titta och njut, som alltid! 

Priceless?

Tjo! Jag är hemma och leker på min håltimma! Den här håltimman är alltid så otroligt trevlig. Jag har hela 3h och 45 minuter att slå ihjäl! Idag har jag gjort det i samband med ett besök på Ö&B men Julia och Linnea. Haha, finns alltid något man behöver där! Men det känns lite tragiskt med de som köper färskvaror och kläder där... Eller är jag bara fåfäng? Nej, jag tror faktiskt inte det. Tjejen i kassan verkade inte kunna prata engelska heller. Paret framför oss i kön pratade engelska och hon svarade på svenska... Jag och Linnea var på jakt efter varsin rattmuff! Känns som om det hade varit en trevlig investering nu till vintern! Dessutom är jag lite på jakt efter en cykelsadelvärmare också. Vet inte var min förra har tagit vägen. Jamen så kan det vara! Nu ska jag gå ner och skynda på pappa lite med maten. TJOHOO

en vanlig dag

Hej, hej, hemskt mycket hej! Dagen har flutit på i ungefär samma form som gårdagen. Det gillar vi! Ett fysikprov som inte gick alltför bra gjorde inte dagen så mycket sämre heller! Askalas! Ikväll ska jag lägga mig tidigt tänkte jag, så nu är det hög tid att börja tänka på refrängen. Självklart har jag redan borstat tänderna så alldeles strax ska jag slänga mig i bingen en gång för alla! Jag vill så gärna ladda upp en bild också för att få lite mer krydda på inlägget... Så nu ska jag minsann titta in bakom ridån och hitta dagens mest passande bild. 

Så, vänner! Vad sägs om en fantastisk bild på en fantastisk tjej!? Askalas!

Tack för mig!


we dance on

Nu gäller det! Veckan har börjat på topp så nu ska den banne mig fortsätta i samma mönster! WOHOO! Något som är mindre trevligt är dock fysikprovet som bara ligger och väntar på att klockan ska bli halv 3 imorgon eftermiddag så att det ska få plåga mig i någon timma. Usch. Nej, nu vänder vi på kakan. 

Ha nu en riktigt trevlig dejt med sängen. För det ska jag ha!

googla på det


lördag

Jag har ett par konstateranden:

- Vissa lärare är riktiga jävlar. Idioter.
- Det är sjukt jobbigt att ta tåget istället för bilen... Jag borde inte ha tagit körkort
- Den här veckan har varit... förjävlig

Tack och hej

God kväll

Med datorn, Photoshop CS5 och wacomplattan i sängen kommer jag förmodligen aldrig somna ikväll. 

Somliga är lediga imorgon... WOHO


RSS 2.0