money for nothing

Det är mycket svartvitt nu för tiden. Bra/dåligt? Själv älskar jag det! Men jag kan väl hålla med om att man inte ska göra något till en överdrift. Dock tänker jag lite som så att nu när det är höst, dvs murrigt och kallt så blir det ofta mörka färger som man fäster kamerans fokus på. Därför vill jag istället frambringa något ljust men som kanske ändå är lite kallt så att det passar in lite i årstiden. Okej, jag svamlar nu! 

Det jag egentligen ville få fram med det här inlägget är att jag idag har samlat ihop, inte färre än 55 femtioöringar. På fredag går de inte längre att använda har jag hört. Undrar vem som ska få bli mitt offer hahaaa! Vem som ska få kontrollräkna mina! 

Sov gott, vänner (för det ska jag också göra)!


somewhere they can't find me

Repeterarepeterarepeterarepeterarepetera.......... osv


earth song

Den här helgen kom mer än lägligt!

Fredag: Prinsesskalas + massa välbehövligt prat med Gabriella.

Lördag: Bastukväll med girlsen! 

Nu ska jag ta hand om huvudvärken -.- illa pinkat

Jag var i skolan, kom hem vid 16 och slappade en timma tills det var dags för Zumba med Elin och Kicki. Roligt, roligt. Därefter var det mat och Idol innan jag helt plötsligt somnade i soffan. Dvs varken svenskläxan eller matteläxan är gjord. Precis som vanligt med andra ord... Bra jobbat, Johanna! Nu ska jag sova.

Ska väl tillägga att jag gjort allt jag har kunnat för att tillslut inse att det faktiskt inte var min dator det var fel på, utan att facebook är nere ikväll. Själv tror jag såklart att facebook-teamet har lagt ner sidan eftersom det är en viss negativ hälsorisk för oss som är mer eller mindre beroende att bli helt paralyserade av den underbara cybervärld de har skapat till oss, för att "ge oss en läxa". Men egentligen är allt detta besvär ENDAST för att jävlas. Jag hatar facebook.

Chiphej

1x

Jag har i ca 2h nu suttit fastklistrad vid en hemsida. Underbart! Ta en titt och njut lite du också! :)

Töntarna

Idag känner jag en extra stor kärlek till klädesplagget regnbyxor! :)valångest

Strax ska jag gå iväg och rösta. Jag ska göra det ensam eftersom mamma och pappa inte är hemma samtidigt som mig idag när vallokalen är öppen. Men det ska nog gå bra. Grejen är bara att jag inte har den blekaste aning om vad jag ska rösta på. Jag har några partier jag funderar på. Frågan är bara vad man ska prioritera för frågor. De rödgröna vill inte ha betyg i skolan och de blåa vill bygga fler kärnkraftverk. Vilket är viktigast för mig? Jag har ingen aning. Nu när jag skrev det så lät det jättetöntigt det där med skolan. Jag menar, jag går ju snart ur så för mig lär det inte bli någon skillnad, eller? Usch och fy för det här. Det hade varit så mycket bättre om de kunde hålla sams och att det bara fanns ett parti att rösta på.

Nu ska jag gå iväg och ta ställning

I run away

Projektarbeteprojektarbeteprojektarbeteprojektarnbeteprojektarbeteorprjektarbeteprojektarbeteprojektarbeteproj..

Usch säger jag bara! På torsdag ska jag ha valt och jag sitter här och har panik. Ingen aning om vad jag vill göra. Jag har några förslag men inget duger för mig. Och jag är kräsen. Riktigt kräsen. 


in repair

För att få lite mer liv i vardagen kom jag imorse på att ha en facebookfri vecka! Dels för att lägga mer tid på plugget, vilket verkligen behövs, och dels för att dra ner på beroendet. Ja, för alla har vi väl ett facebookberoende!? Man vill bara inte erkänna det för sig själv. Jag tänkte i alla fall ta tag i saken och göra något åt det på riktigt. Dock får man ju göra det med lite måtta, så allt annat dvs bloggar, mail mm är fortfarande helt okej. För det är inte alls lika roligt att sitta framför hotmail en hel dag, och bara vänta på ett mail som aldrig kommer, som att sitta med facebook. Bloggar skulle kanske vara ett problem då tror ni? Jag har ingen aning... Men facebook kan ju ta och gömma sig eller något.

i want it that way

Liten har blivit större! Flicka har blivit tjej. Öronen har fått hål! WOOHOOO! Opus 32, nr. 3

Det är snart två veckor sedan jag visade något livstecken! Men jag lever i alla fall!RSS 2.0