Statistik

Det är riktigt roande att kolla på statistiken och se hur många som inte måste bli påminda via facebook eller liknande för att titta in en sväng. Det är fler och fler som stannar. Det är kul!

Brist på inlägg betyder brist på bilder. Eftersom skolan börjat så är det inte lika naturligt att ta en fotorunda lite spontant när det finns så mycket annat som ska fixas.
Jag kan i alla fall dela med mig av den trevliga nyheten att jag fick byta till Matte Data. Jag är nöjd. Helnöjd faktiskt. Det betyder alltså att jag i torsdags hade min allra sista kemilektion. Bara det känns som att ha kommit till himmelen.
Idag var det avtackning av Martin. Det var också dop för bästekusinen Agnes.
Jag utsåg Gabriella till dagens snygging!
... han gjorde ett sista solo.

Sommaren i bilder

Det började med lite studenter!Sedan började sommarlovet och denna bruden kom en helg mellan Köpenhamn och Stockholm

Det blev en grillkväll grillkväll hos Albin! 

Midsommar var kul! Midsommar var också grymt! Nice! 

Vi var på kalas hos finaste Lovisa Jansson (lite wierd bild kanske)


Jag fick hjälp av Sara och tog ett par bilder till ett dagis. Jag ska nog åka dit en dag och se ifall de har blivit använda.


Grundsund! Finns nog inget bättre ställe! (råkade ladda upp bilden i fel storlek, men jag orkar inte ändra)


Sedan bar det av till Hönö. Kakpicknick med Daniel! 


Sedan blev det återigen ett besök till Grundsund!


Tingsek på Lisse med Julia och gänget

Köpenhamn för en dag med mams och paps


I augusti började det mesta bli tråkigt. Eller egentligen inte men nu stack alla. Okej, verkligen inte alla. Men Naima, min ena hjärnhalva och Julia, min vänsterhand (högerhanden är ju usel i min vänsterhänta situation)


Det blev en dag på Liseberg med vännerna


Sedan är väl det mesta ganska aktuellt... :)

Schläktkalas änna

Idag blev det kalas i Timmele eftersom Sara fyllde 9 år i tisdags. Själv ser jag henne fortfarande som 6 och ett halvt år, som tappade sina första mjölktänder för någon vecka sedan, och hemskt gärna vill visa upp sina gluggar. Hon är inte sådan längre har jag fått banka in i mitt huvud. Hon är visserligen fortfarande sprallig men på ett mer moget sätt. Hon fick ett nagellack av mig/oss och lite annat grejs som jag aldrig fick någon chans att titta mer noga på. Nagellacket var fint. Monica hette färgen. Typ silver/lila. Jag funderar på att köpa mig ett själv. Fast, hur ofta använder jag nagellack!? 

Sommarlovet -09 alltså. Det är baskemig inte långt kvar nu. Vilket kanske är bra? Nja. Jag är verkligen inte redo för skolan än. Jag har inte kommit hem vid 5 någon natt (förutom hönö), jag har inte ätit glass på trappan minst en gång varje vecka. Jag har inte ens badat på Lövekulle i år! Inte i gerdsken heller. Det var ett par dagar i början av sommaren som jag och albin åkte runt och badade överallt. Eller, kvarnsjön. Vi åkte till gerdsken också men jag vågade inte hoppa från mörtaberget så det blev inget badat där för mig. Jag har bara seglat en gång den här sommaren. Det är inte bra. Jag anser att det här sommarlovet har varit ett av de sämre i min livshistoria. Inte bara för att jag inte har gjort allt jag skulle hinna med utan det finns en hel rad andra saker som inte varit det vanliga. Vilka jag inte ska dra upp här men jag antar att några av er eventuella läsare vet vad det handlar om. Men den har också haft sina fina stunder. Vistelserna i Grundsund hade bara fina stunder! Det oplanerade våffelbaket hos Daniel. Lisebergsdagen. Då vi åkte ut med Tobias båt och solade sönder oss en hel dag på klipporna ute i mjörn. Kvällen innan min födelsedag när det var grill hos Albin. Jag ska ju inte glömma alla stunder med gitarren hos Albin heller, eller när han sjöng för mig på min födelsedag så att jag nästan började gråta. Det var vackert. Och alla kvällar i Vårgårda med världens bästa Julia! Och jobbet förstås. Det har varit varmt, riktigt varmt, men om man ser på hela sommaren så tror jag att det har varit ganska roligt. Även om jag vet att mitt jobb inte är det mest eftertraktade... 

Om jag ska sätta betyg på sommaren med skalan 1-5 så blir det nog inte mer än en 2a. Jag har ju inte bara haft tråkigt, det har jag ju redan skrivit men ofta tar det som inte är lika roligt överhanden. Jag tror att så är fallet.

Skola imorgon då. Eller egentligen inte. Upprop. Jag tänkte gå dit en halvtimma innan och kolla hur det blir med min önskan om att byta till matte data. I nuläget bryr jag mig inte direkt ifall det blir natur natur för min del, men jag vill ändå se hur det blir. Det hade varit roligt ifall det går att lösa. På tisdag, då jävlar! 

Eftersom jag inte plockade upp kameran idag så bjuder jag på en tråkbild från 1 februari i år!

+

Måste tillägga att jag blev sjukt nöjd med bilden på Sofia! 

Före:
  

Och efter:

Tryck på bilderna för att visa dem i större format.

Avsked nr 2

Jag kör på svartvitt idag. 


Supertrevlig kväll! Synd att det inte har blivit så många sådana med hela gänget i sommar. Dock saknades ett par stycken igår, men men. 

Tråkigt också att jag inte fick någon bra bild på Tobias...

iTob

Ikväll är det Tobias som gäller. Grillparty hehoo.Jag har varit hos tandläkaren och fått såna dära gummiband som man ska hålla på och joxa med. Måste ta ut dem när jag äter och sedan sätta in nya igen. Palla... :(

Ain't no sunshine


Jag ska ändra min livsstil tills skolan börjar. 

- Jag ska sluta att vara så uppdaterad i bloggvärlden. Jag ska nog bara läsa skvallerbloggarna i fortsättningen. Det är ju de som är roligast! 

- Jag ska inte gå och lägga mig halv 3 varje natt.

- Jag ska köpa mig en kalender! Det kommer att behövas. Den ska vara fin.

- Jag ska skaffa gymkort i trimhallen, hehe. Jag har hört att man blir piggare av att träna... 

- Sist men inte minst! Jag ska avsluta mitt facebookberoende höhö... 


GLÖM INTE ATT RÖSTA PÅ MIG OCH GUSTAV I KELLOGG'S TÄVLING! 

Vår bild lades upp idag (17/8)

Ajaj

Jag har nog fått ovälkomna gäster till min dator. Det rör sig om virus. Än så länge har den inte vägrat att starta vilket är bra men man vet aldrig. Internetuppkopplingen har strulat och igår kunde jag inte skriva å,ä eller ö... Skumt. Ska väl be pappa att ta en titt. :)


Dessa pojkar tycker jag är ganska bra! Faktiskt...

GP scen


Lises Berg


Igår

Jag väntar...

...på en uppdatering från USA, California, Clear Lake, NAIMA! 

Det har varit trevliga dagar.

Onsdag: kopierade upp en bok till mamma och var med Tobias och Daniel.
Torsdag: Liseberg med folket. Superkul!
Idag: Göteborgs kulturkalas. Nej, nu måste jag skynda mig! 

Hei

Hej

Idag är nog den sämsta dagen på hela sommarlovet. USCH!

Big day


Jag är så stolt äver dig!

Taggar för morgondagen

HAha, jag såg precis att jag hade skrivit att Madonna skulle komma till Liseberg. Självklart menar jag Ullevi!

Nu ska jag sova sött. Jag ska försöka i alla fall. Om jag sover bra i natt är det tecken på att jag är frisk! Enligt mig! NU TAGGAR VI för ett fullt och 55 gradigt McDonalds!


Gå fram till 3.12. Stört kul! Dagens skörd


Jag har förresten fått nys om svallerbloggar! Jätteroligt att läsa om alla storbloggares snedsteg.

http://falsksanning.blogg.se

http://nbitchie.blogg.se


Kelly alltså

Jag letade igenom lite ringsignaler på min mobil (jag använder ju min samsung nu) och hittade en låt som jag avskyr. varför laddade jag hem den kan man ju fråga sig. Nä. Usch!

Enligt min mening så är det bara skrän tillsammans med någon som kan göra så sjukt mycket bättre. Den går alldeles för lågt för henne. Nej, det håller inte. 

7k

Jag kan nog flytta hit.


Jag är sjuk. Jag har ont i huvudet. Jag tror att jag har feber. Jag kunde inte sova i natt. Jag snorar och jag nyser. Men jag måste vara frisk imorgon och på söndag. Det väntar mycket pengar i helgen. Mycket jobb som jag för en gångs skull inte vill missa även om det är Madonna på Liseberg så att det kommer vara FULLT med folk. Nä, för en gångs skull så vill jag inte vara sjuk, när jag väl är det.

I 7:an sjukanmälde jag mig kanske fem gånger.
I 8:an var det två gånger.
I 9:an, ingen gång
I 1:an var det inte heller någon gång. Därför är jag JÄTTESJUK nu! Haha nä. Men hälsa inte på mig. 

Hoj


GravityJust keep me where the light is

Lördag


Nej, i övrigt är det inget speciellt.

RSS 2.0