Schläktkalas änna

Idag blev det kalas i Timmele eftersom Sara fyllde 9 år i tisdags. Själv ser jag henne fortfarande som 6 och ett halvt år, som tappade sina första mjölktänder för någon vecka sedan, och hemskt gärna vill visa upp sina gluggar. Hon är inte sådan längre har jag fått banka in i mitt huvud. Hon är visserligen fortfarande sprallig men på ett mer moget sätt. Hon fick ett nagellack av mig/oss och lite annat grejs som jag aldrig fick någon chans att titta mer noga på. Nagellacket var fint. Monica hette färgen. Typ silver/lila. Jag funderar på att köpa mig ett själv. Fast, hur ofta använder jag nagellack!? 

Sommarlovet -09 alltså. Det är baskemig inte långt kvar nu. Vilket kanske är bra? Nja. Jag är verkligen inte redo för skolan än. Jag har inte kommit hem vid 5 någon natt (förutom hönö), jag har inte ätit glass på trappan minst en gång varje vecka. Jag har inte ens badat på Lövekulle i år! Inte i gerdsken heller. Det var ett par dagar i början av sommaren som jag och albin åkte runt och badade överallt. Eller, kvarnsjön. Vi åkte till gerdsken också men jag vågade inte hoppa från mörtaberget så det blev inget badat där för mig. Jag har bara seglat en gång den här sommaren. Det är inte bra. Jag anser att det här sommarlovet har varit ett av de sämre i min livshistoria. Inte bara för att jag inte har gjort allt jag skulle hinna med utan det finns en hel rad andra saker som inte varit det vanliga. Vilka jag inte ska dra upp här men jag antar att några av er eventuella läsare vet vad det handlar om. Men den har också haft sina fina stunder. Vistelserna i Grundsund hade bara fina stunder! Det oplanerade våffelbaket hos Daniel. Lisebergsdagen. Då vi åkte ut med Tobias båt och solade sönder oss en hel dag på klipporna ute i mjörn. Kvällen innan min födelsedag när det var grill hos Albin. Jag ska ju inte glömma alla stunder med gitarren hos Albin heller, eller när han sjöng för mig på min födelsedag så att jag nästan började gråta. Det var vackert. Och alla kvällar i Vårgårda med världens bästa Julia! Och jobbet förstås. Det har varit varmt, riktigt varmt, men om man ser på hela sommaren så tror jag att det har varit ganska roligt. Även om jag vet att mitt jobb inte är det mest eftertraktade... 

Om jag ska sätta betyg på sommaren med skalan 1-5 så blir det nog inte mer än en 2a. Jag har ju inte bara haft tråkigt, det har jag ju redan skrivit men ofta tar det som inte är lika roligt överhanden. Jag tror att så är fallet.

Skola imorgon då. Eller egentligen inte. Upprop. Jag tänkte gå dit en halvtimma innan och kolla hur det blir med min önskan om att byta till matte data. I nuläget bryr jag mig inte direkt ifall det blir natur natur för min del, men jag vill ändå se hur det blir. Det hade varit roligt ifall det går att lösa. På tisdag, då jävlar! 

Eftersom jag inte plockade upp kameran idag så bjuder jag på en tråkbild från 1 februari i år!

Kommentarer

Lämna ditt spår:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?
Din mail: (bara jag ser)

Din blogg jag kan besöka:

Ordet är fritt:

Trackback