Bullbak

Fick världens idé idag att baka bullar! Kanelbullar och semlebullar. Jag tog tillfället i akt med ledig helg och tomt hus (en stund i alla fall) och gjorde en insats till vårt fikabrödförråd som för tillfället var tomt. Första gången jag bakade bullar var för ganska längesedan, några år sedan, de blev helt otroligt goda då! Gångerna därefter också. Tills förra gången då de blev jättetorra. Idag tänkte jag försöka att få dem sådär bra de var när jag var yngre. De blev lite torra idag med. Tråkigt. Men semlebullarna blev nog bättre! 

På fotolektionen på fredag ska man ta med sig en digital bild som man har tagit och är nöjd med... OJ säger jag bara. Det blir jobbigt. Egoist, javisst! :)


Better together

Jag var med pinglan i Göteborg. Jag lämnade in min mobil på service och hittade lite andra småsaker!

Kanondag! Klicka på bilden för större format

Replay

Nanananananananannanaaaa

Okej. Den här dagen var bra! 

Cellolektionen gick piss. Jag ville slå någon.

Matteredovisningen gick väl sådär. 

Att spela med Lars gick superduper!

DET GÅR BRA NU! tyep

Här är ett par bilder från mitt tulpanexperiment! Sprutade vatten på den, frös den under natten, sprutade vatten på den på morgonen och fotade senare på dagen. Det blev inte så bra som jag ville, men ändå. Helt ok. HAHA, nä inte alls egentligen. Jag saknar min kyrkogårdsros

Tack, puss och hej

B-bilder

Jag saknar sommaren. Sommarkvällarna, då jag för det mesta hade något på gång, planer. Det har jag knappt längre. Istället går jag omkring på kyrkogårdarna och fotar frosten på rosorna. Nej, så farligt är det verkligen inte. Men nu för tiden känns det så.

Den här dagen är i alla fall planerad. Plugg, träning, kalas, jobb och plugg! 

Jag har funderat på en såndär årskrönika som många gör. Kanske lite sent nu eftersom det snart är februari, men ändå! Jag minns ju verkligen inte vad som hände under våren -09. Dock har jag ju dokumentation i form av bilder (såklart) men de ligger inte på den här datorn. Ganska tråkigt att hela våren och en stor del av sommaren bara är som en grå dimma när jag tänker på det. Jag minns ingenting. Påsken firades i Grundsund, det minns jag förresten! Men resten har jag ingen aning om. 

Jag saknar också Naima! Helt otroligt mycket!

Likaså Julia. Jag har blivit dålig på att höra av mig då annat kommer emellan, men jag ska bli bättre! 

Ta hand om er.


Free fallin'

Tryck på bilden för större format!At this moment

Fick lite ryck idag. Gick ut och tog några bilder på min håltimma. Men OJ vad kallt det var! Att fota i -14 är inte det svettigaste som finns direkt... Min cykel gick också sönder idag. Nu står den hos morfar vilket betyder att jag måste gå till skolan imorgon! Jag kommer dö! Men med foto första lektionen har jag ju något trevligt att se fram emot! Chill. Nu ska här sovas! Titta och njut av att du sitter inne!You're nobody till somebody loves you

Igår: Lager 157 och kusinmys. Men vad besviken jag blev på Lager... De hade ju typ ingenting! Bara massa inredning, typ träd och pelare. 

Idag: Först ett pass Body Pump och gym efter det. Sofia dödade mig i bänkpressen men ack vad bra det känns nu efteråt! :) 

Imorgon: Bio, Luftslottet som sprängdes, med finaste Julia!


hold on


RSS 2.0