SandlådanTestade mammas nya glasögon! Hon hade köpt ett par och fick läsglasögon på köpet tror jag... Detta är läsglasögonen i alla fall! Jag tycker att de är grymt snygga! Vill ha vill ha vill ha!!! Synd bara att jag inte ser något i dem...

mmm
Himmelskt god! Hej

Ja. JAAA!

Måste bara berätta!

Cellon går bra nu! Riktigt bra! Stört bra! Och jag längtar tills imorgon!

Oj vilken bra ursäkt det är för att inte plugga! :O

Perfectly Lonley

Hej.

Jag älskar John Mayer idag! 

Ehm.. sim idag på idrotten. Det är slappt.

Hm. Den här bilden ville jag skulle gå från svartvitt till färg. Alltså lägga på ett lager som i ena kanten drar ner intensiteten (eller är det mättnaden?) och i andra kanten inte gör det alls. Så att den liksom går över i färg... Men jag fick det inte att funka i Lightroom så jag hoppade det.

Nu är det svenska som gäller! Och cello, ska ju spela med Helena imorgon! Det ska bli stört kul.Hoj

Långsamt

Tja. Fredag... Mjoo.. Det var ju typ måndag igår. Så det känns ju ganska bra antar jag. Men nej, jag har ingen toppendag idag.. Tyvärr. Jag ljög alltså i det förra inlägget. Felåt.
Men vilken tur att Lisa Nilsson håller mig sällskap!
Tog en tripp till Norrköping förra helgen. Trevligt, trevligt!

Naimius

Fick en pratstund med Naima idag, som tog mig tillbaka till lite minnen från sommaren! Helkul! Men vad konstigt det är att jag kan prata med henne i realtid och se henne på video när hon är på andra sidan jordklotet. Det känns ju faktiskt som om hon är typ jao, här... Det tänkte jag också på. För det borde ju vara helt omöjligt, men jag lever väl fortfarande på 1900-talet kanske.
Och Patrik. Det är såhär att man köper Gardasil-sprutan själv och går sedan till någon mottagning som sprutar in sprutan i sig så man slipper göra det själv också. I mitt fall (och de flestas tror jag) gick jag till Ungdomsmottagningen.
Idag hade vi också det stora och - i mina kretsar - omtalade historiaprovet! Hur det gick vill jag inte uttala mig om eftersom jag verkligen inte vet. Men jag hoppas och hoppas!
Behöver jag ens nämna att jag saknar det!?
Nu sitter jag och väntar på att Ivo ska logga in. Ett mattetal tar väl inte 40 minuter!? :O Jag tror att jag inte orkar sitta kvar länge till. Men tiden har ändå gått väldigt fort.
Och jag är avundsjuk på Naima som har hela dagen på sig fortfarande för detta har ju varit en riktigt bra dag! Jag har alltid bra dagar, men ändå. Jag vet inte varför men den här dagen är något extra. Men det känns ju ganska ologiskt eftersom vi hade the big prov. Eller så kanske det är så att jag är glad över att ha provet överstökat... Kan vara så... Tjat, tjat. Men vilken stört bra dag!
Puss och kram!

Uppdatering!

Oj vad jag bara kände för att skriva någonting här. Det var ju ett tag sedan. Sitter i skolan och har datakunskap, hehe.

Men, jag måste berätta om min störda dag igår! Ingenting kunde gå fel typ. På vägen hem efter skolan kom jag på att jag snart skulle ta Gardasil-sprutan men såklart visste jag inte när det var. Så jag ringde och kollade. Det visade sig att jag skulle dit igår kl 16, alltså 45 minuter efter att jag ringde. Jag fick lite panik eftersom vi inte hade köpt sprutan än. Men som tur var så var pappa hemma och sjuk så han kunde hänga med till Apoteket och köpa sprutan så att jag sedan kunde ta en prommenad till Ungdomsmottagningen och ta den. Helt sjukt att pappa faktiskt var hemma för en gångs skull!

Nu slutar vi! HEJ :D

 

Det är en bra dag idag!


Skolfotot...

och den andra klassen som jag råkade få en titt på

RSS 2.0