Healing?

Jag sitter insvept i filtar och är för en gångs skull varm. Jag vågar inte kolla febertermometern. En alvedon ska nog få slinka ner i alla fall! Halsen är i stort sett obrukbar och jag har druckit te för fulla muggar. Jag har suttit och skrivit projektarbete i någon timma nu och ska om en stund bege mig till skolan. Älska körkort en dag som idag.

Men herregud, jag blir ju deprimerad!

All over again

Grym kväll igår med kalastrevligt folk!

Dagen har tyvärr inte spenderats ute så som den borde ha gjort. M och p har åkt skridskor och hoppas alltid att jag vill hänga med dem, men alltid samma svar. Nu har jag dock annat för mig. Elin kom hit runt halv 2. Vi skulle skriva en rapport till Lokala nätverkskursen. Vi blev färdiga strax efter 8... Det som vi hade tänkt bara skulle ta cirkus två timmar. Aja, nu kan man bocka av den inlämningen i alla fall. Så otroligt skönt när man känner att man kommer framåt!

Nu är det hög tid att sova. Jag ska upp tidigt och plugga -.- Tänkte skippa fysiken för att hinna med något vettigt innan förberedelseuppsatsen inför det skriftliga nationella provet i svenska halv 12. Slow it down

Insåg just vilken sjuklig bildtorka det är på den här bloggen. Let's do something åt det! 

Vår snart?I am a volcano, and I'm burning with power inside

Yesyes. Här igen. Jo. Jag är hemma ikväll. Börjar det bli en tradition att vara hemma på fredagar tro? Hur som helst har jag inget emot det! Inte ikväll i alla fall. Jag och paps har lagat ost-och-skink-paj, eller Quiche Lorraine som de säger, vilken blev helt supergod!

Här kommer en låt som är sjukt pricksäker och helt... jag vet inte vad jag ska säga... så mitt i prick bara. Tog mig på bar gärning!

Armand Mirpour – I Am A Volcano

Tack och hej!

Patience

En sån där halvtråkig dag som man kommer glömma fanns imorgon. Startade dagen med att komma försent till skolan (som vanligt tyvärr). Hade fysik. Aop. Sen vare hål, fetinghål, så jag och Elin satt och drömde oss bort till student och klänningar, vita klänningar. Men helt plötsligt blev vi avbrutna i våra drömmar och halkade på ett bananskal in på engelska nationellt muntligt prov. Skönt att få det gjort men det gick ju inte sådär överkalasigt om man får säga så. Lokala var inte heller någon höjdare. Egentligen gör man bara två saker där: försöker hålla sig vaken samt räkna hur många gånger Jan frågar "Är ni med?". Efter lokala var det en pytterast innan nästa fysiklektion. Usch, jag ska nog sluta den kursen. Jag hade bakat kladdkaka vilket nog var det bästa med den lektionen. Ah, summering av dagen är väl:

TRÅKIG SOM IN I HELVETE


Härliga sommardag?

Ja, man kan ju alltid längta lite efter bal, student, Alanya, sena nätter, bränna (för att jag brukar ju bli sååå brun.. eller?) och grymma vänner och allt annat som hör till. Åldersnoja, flytt (?), ekonomiska problem osvosvosvosv. 

Jag börjar tidigast 9 på morgonen fram till vecka 8 btw. Mig går det ingen nöd på!

Dröm fint

Låt mig dö en stund, en sekund

med dig.

Spotify social

Alltså, ja. Det är lite annorlunda att jobba på natten. Vissa är gladare än vanligt och vissa är argare än vanligt, en härlig blandning med andra ord. Jag slutade strax efter två och kom hem tjugo minuter senare. Nu är jag helt klarvaken. Dock tror jag att jag lätt kan somna ifall jag försöker. Men det är fint och mysigt att vara vaken helt själv. Inte ens reklamen på spotify irriterar mig nu. 

Borås tidigare idag var en höjdare! Tyg blev köpt, grön siden. Alltid trevligt att gå runt i en stad där man inte känner någon. Då kan man göra lite som man vill, så varför inte digga med lite till musiken utanför Elgiganten? Vi körde såklart lite vilse också, vilket hör till! GPSen fick hjälpa oss, vilket egentligen känns lite mesigt att använda. Men ja, det behövdes väl, då vi helt plötsligt var ute på motorvägen! LYCKAD DAG! 
Feel

Alltsåååååa! Idag har jag fått sådär måttligt mycket gjort... Jag har stirrat på skärmen hela dagen men inte blivit speciellt mycket klokare. Eu nej. 

Imorgon ska jag och mamma på kärringrally till Borås (av alla oregniga ställen...) för handling av tyg och mönster till la balklänning!! Ja, jag laddar för en kanondag i alla fall! Woopwoop!

Drops of Jupiter

Jag läser och skriver, om vartannat. Börjar kanske bli lite väl enformigt nu, men jag biter ihop! Jag har mycket att fixa innan mötet med mister K imorgon... Förresten så gjorde jag misstaget att öppna pappas chokladkaka. Ja, ni förstår ju själva. 

Trött påsk typ 1996Stranded

Om en stund ska jag cykla iväg till tåget. Göteborg och balklänningar, HERE I COME! Ehehm. Ja. Hare feint! :)Everything


BRA DAG!

@ biblioteket

Även idag har jag suttit på biblioteket och pluggat. Ja, försökt plugga i alla fall. Men ärligt talat så tror jag inte att det skulle gå bättre hemma men visst kan det vara värt att göra ett försök någon dag. Skönt att det bara är tisdag idag i alla fall. Vi är fria från lektioner den här veckan för att bara jobba med projektarbetet och planera tiden helt själva. Det borde inte vara så kan man tycka. Speciellt inte när internet och facebook ofta är ganska så mycket mer intressant än själva projektarbetet... Aja, jag chillar gärnet i alla fall! :) New soul

Nu tycker jag ändå att det går lite för långt. Vi har sällan över 20°C i vårt hus och ofta är det inte över 19°C heller. Och nu envisas mamma med att vädra... 

Hade en dunderdag med Kicki i Göteborg igår då vi testade balklänningar. OjOJOJOJ. Helt crazy att behöva titta på sånt nu när det är så kallt ute. Aja, snygga var vi i alla fall! 

Två tanter roade sig även med att åka längdskidor vid Järntorget. Dock fick de lite problem då de inte tog sig över gatan på något bra och grusfritt sätt. De fick sina blickar på sig om man säger så ;) I alla fall mina och Kickis blickar!


The world's greatest

Har suttit med webdesignen hela kvällen. Tänk om man hade det som projektarbete... CHILL!! Borde jag ha haft faktiskt! Aja. Grymt att inlämningen snart är klar ändå, den ska vara inne typ vecka 8... Aajo, det är fint det!

Dags att sova kanske? Jag tror det! Gonaaatt vänner


Jotack, jag saknare!


Life is a mystery, everyone must stand alone

Vad hände där!? Jag vaknade upp idag och hade ont i halsen. Det är inte okej någonstans. Nu blire LsSS (Luftslottet som sprängdes)! Chacha

You bring me hope when I can't breathe

Fantastisk dag i Göteborg, ett bra telefonsamtal och strax ska jag iväg och jobba en stund. Chill. Och snart kommer m och p hem från fjälls! Jo, det ska bli bra det också! Puss

I feel like our world's been infected

Bra dag! Trevligt sällskap med John samt att jag fick sluta en timma tidigare från jobbet vilket betydde endast 2h jobb. Ah, jag har inget annat att tillägga tror jag. 

Imorgon kommer dagen jag har längtat efter!!! Då väntar Naima på mig! ASKALAS! Puss

Det är titeln jag vill åt

Jag har haft två kanondagar med kusinerna! Det har varit pulkaåkning (första för säsongen tror jag nästan..!), häst och släde-åkning, kattmys, hamburgare, facerapes, sömn, monopol, pulka igen, en trasig bil och en bussresa och mina dagar är fullbordade! Tack och TACK!

Million pieces

Jag vill gå och lägga mig. Jag vill att det ska bli imorgon. Fan godnatt

Walking my daydream

Nyårsafton alltså... Ah, nu är det nytt år i alla fall vilket känns fräscht! Nytt år, nya möjligheter, nya upplevelser och nya... ja. Det blir grymt bra!RSS 2.0