cooler than you

Vilken helt otroligt onödig dag det här blev. Jag jobbade till 02 igår kväll/imorse och sov därför till 13 idag då m och p åkte. Sedan dess har jag varit själv hemma och fördrivit tiden med inte så mycket alls. Tråkigt men ändå jätteskönt att verkligen få slappa lite innan skolan sätter igång igen. Jag är pepp! 

Det mest värda jag har gjort idag är att ha skickat bilder på framkallning. 18 st tror jag det blev till slut. Låter kanske lite. Men det var bilder som jag vill ha matta och stora, dvs ungefär A4-format. Jag ska även använda ett erbjudande på fujidirekt där man kan få 100 bilder och bara betala frakten. Chill.

Ikväll blir det jobb. Till 02 ikväll också. wooooohoooo..... 


Bilden är tagen av Naima

Nej, alltså... NEJ!

Jag startade ett nytt liv för några dagar sedan, en vecka sedan ungefär, som gick ut på att jag skulle lägga mig före 12 varje dag. Det började så bra med att jag inte var en sekund sen med att släcka lampan. Ikväll föll jag dock rakt ner i träsket igen. Klockan är strax halv 3 och jag sover inte än! Så nu skaaaa jag släcka och ta nya tag inför 4h jobb imorgon! WIIHOOOO! elleeeer? 

Den här bilden känns förövrigt helt rätt ikväll! Huvudet säger ja när förståndet säger nej. God natt!

10.01

Idag blir det jobb för hela slanten! 11-20! OJ vad jag hellre skulle vilja ligga kvar i sängen hela dagen men nehej, här ska man behöva vara aktiv... Ni som känner mig kan ju ta en sväng förbi :) puss

gdk?

Tro det eller ej, men jag börjar få lite småpanik inför framtiden. Vad sjutton ska man göra efter studenten? Jobba, folkis, plugg, resa... Jag har verkligen ingen aning. Egentligen kanske jag vill gå folkhögskola eftersom det verkar så otroligt mysigt. Jag har fått intrycket att man sitter med en kopp te i en fåtölj med en filt över sig varje kväll. På dagarna vet jag dock inte vad man gör... Jag har inte den blekaste faktiskt! Hur konstigt det än låter liksom... Men alla som har gått på någon säger att det är helt fantastiskt så jag litar väl på det!

Vad sägs annars om att börja plugga direkt annars? Ta tag i livet och bli en rik kvinna (efter ett par år dock). Det tycker jag låter vettigast om jag ska vara helt ärlig. En utbildning har jag hittat som verkar intressant, riktigt rolig, men jag är inte tillräckligt kreativ tror jag. Och inte lika duktig på att rita som man kanske borde vara... Jagvetjagvet att man ska öva och öva och öva men ah, nä! Det är Grafisk design och kommunikation jag funderar på. Låter kanonroligt faktiskt men det är nog svårt att lyckas efteråt.

Ha en trevlig kväll! Själv ska jag sätta mig med wacomplattan och starta min väg till att se ljuset i tunneln!

Elite


SALEM AL FAKIR
Twelve fingers

Salem al fakir i Borås ikväll! Fler bilder kommer inom kort! Måste dock zooma in lite på dem för att inte få med så mycket runt omkring dvs inte bäst resultat... Menmen. En kanonbra konsert i alla fall, som alltid! Puss


Dom andra


RSS 2.0