Phett

Gött häng vare för en vecka sedan i alla fall. Man kan ju drömma sig tillbaka lite...


Jag vill ju va som du

Imorgon är den stora dagen, en av gymnasiets största dagar. Imorgon ska projektarbetet lämnas in. Själv föreställer jag mig det hela med en stor cermoni där varje elev får gå fram i klassrummet med sitt arbete på en röd kudde och lämna det till P som står i mitten av lärare. Man går en halvmil i klassrummet för att tillslut komma fram och känna sig som en kyckling som just har sett världens ljus, ynklig med andra ord. Lärarna kommer stå som betongväggar, inte röra en min och se allmänt skrämmande ut. Alla, förutom C som går in i pension på fredag. Han är nog inget annat än ett stort leende! Eller så är han lika hård som de andra? Jag har inte bestämt mig. En sak som är säker är i alla fall att det kommer vara sådär kallt och ruggigt, hemskt och allvarligt i klassrummet. Usch. Hemska drömmar. Att skicka arbetet genom urkund känns inte heller speciellt kalas. Luktar det nervositet här eller?

If you can afford me

Det är läskigt när man inser hur mycket man förändras. Och det är ännu värre när man inser att man är fast i sin situation. Fy fan. Jag är tillbaka i vardagskaoset!

Sveriges coolaste brudar

Idag äre chill hos Kicki som gäller! Woopidoo! Facebook för hela slanten hehe. Fast hon är ju faktiskt duktig och grejar projektarbete! Ohlala! Såhär snygga är vi i alla fall


Stuck in the middle

Efter en vecka i Österrike med grym skidåkning, fantastiska människor och strålande sol större delen av veckan kan man inte vara annat än TOTALLY NÖJD!I'm so

På fredag ska det ske. På fredag gäller det. PÅ FREDAG SMÄLLER DET! Det ska bli helt obeskrivligt skönt att komma ifrån den här hålan, skolan och allt. Jag hoppas att jag lämnar en hel del vardagsskit hemma också. Jag menar tankar, analyser, funderingar, slutsatser och irritation. ÅHÅ! Jag vill åka nu! NU! Bussresa i 24h känns ändå inte alls farligt. Jag älskar att åka buss långt. Åka långt över huvud taget faktiskt. Sen att åka genom hela tyskland ska bli en upplevelse. Jag har ju inte gjort något sånt förut. Förmodligen är det svintråkigt. Men nehej, jag ska gå in med en positiv inställning! Insåg dock precis att stor del av tiden vi är i Tyskland ska är det natt. Men äsch. Det blir grymt hursom! 

Frågan är när jag ska börja packa? Nu? Eller sen? Sen låter bättre!

Jag lämnade in projektarbetet idag. Så nu har jag inget mer att göra förrän jag får tillbaka det imorgon. Ska lämna in min hemsida imorgon också. Så jag har ju faktiskt lite att göra ändå. Ahja. Det är bara kul grejer. Chill på det!

Tjenishej

Leder ingenstans

Projektarbetet är så klart det kan vara i nuläget. FAN VAD SKÖNT! Ska lämna in för kommentarer imorgon som jag senare ska ändra på. Därefter är jag klar på riktigt. Hemsidan jag ska lämna in till webdesignen är nästan klar, bara en flashgrej kvar. Den ligger uppe förresten (A) Ta en titt [här]. Dock är det förmodligen ganska fult typsnitt om ni inte råkar ha samma typsnitt som mig i er dator (vilket hade varit sjukt) men jag ska lägga in några trevligare imorgon! :) 

I övrigt är jag otroligt irriterad ikväll. PUSS

Miracle

Lördagskvällen blev ungefär likadan som fredagskvällen. Dock är plugg en skillnad. Jag har börjat med helgens avprickningslista om man säger så! Bättre sent än aldrig känner jag! Jag har ingen motivation över huvud taget. Var hittar man sånt tro?

Bild från en fantastisk sommar med fantstiska tjejer!


Detta jävla fält måste också fyllas i

God kväll! Jag har köpt pjäxor! CHECK på det! Ikväll äre hotellet. Och jag ska inte dit. Tråkigt men gött. Jag ska ju förmodligen jobba imorgon, om min röst kan tänkas hålla för det! Hoppashoppas! För jag känner mig ändå lite taggad nu! Woopidopi! 

Åååååååh. Ibland är ju klassisk musik ändå VÄLDIGT nice! Nu äre det! Jag har nya hörlurar --> AWESOME

Chahaha

Rehab

Det är när man är sjuk som man inser att man är dödlig. Jag brukar känna mig väldigt extremt odödlig när jag är frisk har jag märkt, för när jag blir sjuk har jag otroligt svårt att inse att det faktiskt inte är bra att gå till skolan och göra något jag inte klarar av. Men att ligga efter med ett prov fixar jag inte, det bara går inte någonstans. Imorgon har jag engelskprov. Jag ska nog åka en sväng till skolan idag och se vad som behöver repeteras på. Annars är jag sjuk idag också. Min hals har börjat bråka igen. Igår funkade den ändå bra. Men nu fattar jag inte vad den vill. 

Igår hade studentmössorna kommit! Herregud! Det är inte mer än fyra månader kvar nu. Ja, tjena vilken åldersnoja! Jag kanske ska se till att hämta ut min idag! :) HOPPASHOPPASHOPPAS att den är fin!!!

hes puss

isen har spruckit

sick and tierd

Jag måste låta mig överbesegras. Ärligt talat så har jag väldigt svårt att acceptera det. Vår febertermometer fick åka fram för en stund sedan. Den som alltid visar sisådär 36,4 när man känner sig jättesjuk visade idag 37,9. Så jag kallar nog det för feber. Massa feber. Dvs sjuk. Fan

RSS 2.0