Hej träning

Oj, oj, hej!
Något väldigt ovanligt har hänt mig idag! Jag har tränat! Eftersom Sportlife den här veckan fyller 2 år på det nya stället i Alingsås så är det gratisvecka! Vilket betyder att man bara måste dit och ta chansen, jo, alla vi som inte pallar att betala att ha årskort där då... Jag var där med Julia Burgén och Karin och kände att hela grejen var riktigt lyckad faktiskt!
Jag ska gå dit minst en gång till den här veckan. Jag ska bestämma mig för om det är kul med gym. Jag tror nästan det. Eller, jag känner inte för att vara ute och springa nu i vinter, man får så svårt att andas då. Och så måste jag träna min rygg och min mage. Jag ska nog satsa lite. Det hade ju varit roligt att ha kort på Sportlife, men jag kommer aldrig att betala det priset. No way! 3 månadslöner om året! Nja... Då kan jag ha roligare. Det är ju inte heller så hippt att träna i trimhallen, men det kanske får bli det.
Jaja, jag ville bara få lite saker ur mig! :) Jag ska bli bättre på detta. Hmm, hur många gånger har jag inte tänkt det förut...?
Ha en fortsatt bra kväll, för det ska jag ha! Haj

Kommentarer

Lämna ditt spår:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?
Din mail: (bara jag ser)

Din blogg jag kan besöka:

Ordet är fritt:

Trackback