Suddenly I see

Jag vaknade med världens kramper i magen idag. Jag har som regel aldrig ont i magen, så jag fattar inte vad som hände just idag. I några timmar trodde jag att jag skulle dö. Jag har seriöst aldrig haft så ont i magen. Dessutom mådde jag illa. Jag mår som regel inte illa heller. Jag håller mig frisk från alla magsjukdomar. 

I varje fall så gick jag ner och tog en dusch, lång och varm. Men inte någon njutning direkt, då fokus var på magen. Efter duschen gick jag och lade mig en stund igen, en stund som inte skulle bli så lång. Kicki ringde och väckte mig 20 i 12. Jag började skolan 12. Grym som jag var kom jag i tid ändå. Jag fattar inte hur jag lyckades. Jag bilade till skolan, i snöslaskstorm. Hade jag cyklat, hade jag inte åkt dit över huvud taget. Faktum var dock att magen kändes 1000 gånger bättre! 

I övrigt så sitter jag och dagdrömmer, fryser om fingrarna, längtar efter sommaren och studenten. Den långa och krokiga vägen har snart nått sitt mål. Jag ska bara se till att inte hamna i diket! Shoot!

Förövrigt har jag inte använt min kamera sedan vi var i Österrike. Känns ju... kul. 



Kommentarer

Lämna ditt spår:

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?
Din mail: (bara jag ser)

Din blogg jag kan besöka:

Ordet är fritt:

Trackback